Лариса Фіголь

Была в сети 22:02:02 11.05.2017 с браузера
Збираємо замовлення по трикотажу на 25 жовтня. Кому що потрібно - звертайтеся!!!!!
Основная информация
Пол: Женский
Контакты
VK: id182827987
Личные интересы
Деятельность: Пропоную СП дитячого трикотажу. СП (спільна покупка) – це купівля товару зі складу по оптовій ціні. Замовлення зі складу складає 500 - 800 грн (де як). Сам не в змозі замовити для своєї дитини на таку суму за один раз, тому пропоную нам об’єднуватися, та економити свої гроші. Збір замовлення складає приблизно 10-14 днів.
Интересы: Для того щоб замовити товар, Вам необхідно в коментарях під фото з каталогу підписати розмір, стать дитини (хлопчик чи дівчинка) та бажаний колір. Оскільки кольори тканин на фабриках змінюються щонеділі, то немає 100% гарантії, що прийде бажаний колір. Може прийти інший колір, але відповідно до статі (тобто хлопчику не прийде рожевий гольфик з лялькою, а дівчинці голубенька футболочка з машинкою). Якщо колір товару для Вас принциповий, то краще утримайтеся від замовлення. Колір, вишивку чи наклейку гарантувати не можу.
Любимые фильмы: Мінімальна сума замовлення 50 грн. Пересилаю Укрпочтою (вартість пересилки 10 – 15 грн, в залежності від ваги посилки, оплачує замовник) та Новою почтою. У Чернівцях можлива віддача товару при зустрічі. Працюю по 100% передплаті на карточку Приватбанку. Реквізити до оплати буду надавати кожному в індивідуальному порядку.

Фотографии пользователя

2

Поделиться страницей с друзьями